Jalka-kytkimet - täydellinen monitoimikone

  07.11.2018

Muistatko, kun opit ajaa autoa? Aluksi polkimet vaikuttivat hieman hankalaa - muistaa, mikä oli, yrittäen hallita kytkinohjausta ...

Ja sitten erittäin nopeasti, koko asia oli toinen luonto. Jalat, kävi ilmi, pystyivät käsittelemään melko monimutkaisia ​​asioita - paineita, nopeutta ja nopeita toimia hätätilanteessa.

Jalkakytkimet tuovat uuden reunan monille tehtäville antamalla käyttäjälle mahdollisuuden toimia monitasoisesti. Ne säästävät tilaa myös - tuotantolinjojen ja kuljetinhihnojen avulla lattian jalkakytkintä hyödyntää suurimman osan neliösenttimetreistä.

Lääketieteellisissä ympäristöissä niitä voidaan käyttää ohjaamaan sairaalan sängyn korkeutta säästäen hoitohenkilökunnan raskasta nostoa ja taivutusta. Ne löytyvät maataloudesta, metsätaloudesta, toimistolaitteista ja laboratorioista. Niitä käytetään CCTV: ssä, kuvanvaihdossa ja valaistuksessa.

Nämä yksinkertaiset, vähättelevät teknologiat mahdollistavat innovoinnin joillakin luovimmilla teollisuudenaloilla. Jalkakytkimen avulla tekijät voivat laajentaa rajoja, mitä he voivat saavuttaa pelkästään kahdella kädellä. Muusikot käyttävät niitä live-keikoilla, mikä luo vaikutelman useista muusikoista ja laulajista, kasvattaa ja vääristää ääntään ja toistaa riffien tai sanoitusten toistoja.

Tatuointiartisti käyttää jalkapedaalia tatuointin neulan läpi kulkevan sähkön jännitteen ohjaamiseksi, jolloin molemmat kädet ovat vapaita työskennellä suunnittelussa. Ja kaikki ne, jotka ompelevat - kotona sewisteiltä, ​​jotka luovat omia vaatteita huippuluokan muotitaloille - käyttävät jalkaapedaaleja koneidensa työskentelyyn.

Marquardt tuottaa valikoiman moderneja, ergonomisesti suunniteltuja jalka-kytkimiä, joita voidaan käyttää monissa ympäristöissä. Sarja 2420 on suojattu pölyltä ja vedeltä IP65- ja IP67-tasoille, ja se voidaan jopa asentaa metallisuojakotelolla suojaamaan käyttäjää raskaissa ympäristöissä.

Vahva ja luistamattomalla pinnalla on tarvittaessa aukkoja lattialle kiinnittämiseen ja napsautuskytkentäjärjestelmä, jonka todistettu käyttöikä on yli 300 000. Se antaa käyttäjälle myös todella hyvän kosketuspalautteen.

Saatavilla on monia värivaihtoehtoja, ja sinulla on jopa logoja painettu keinupenkillä.
Laaja valikoima kytkentävaihtoehtoja vaihtelevat matalan tason signaaleista aina 21A-virtoihin, se voidaan konfiguroida vakio-kytkimenä tai yhden tai kahden napapisteenä ja lukitusvaihtoehdolla.
Se täyttää UL 94 VF-2: n syttymisvaatimukset ja soveltuu käytettäväksi kaksoiseristeisten laitteiden kanssa.
Myös Marquardt-sarjassa on sarja 2410, muokattavissa oleva kytkin, joka on vankka ja ergonominen, ja mukana tulee seinäteline.
2410 on nähtävillä Nexus-sivustolla osoitteessa http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/MARQUARDT

Kuva Gabriel Gurrola Unsplashista